was successfully added to your cart.

Winkelmand

Employee Experience Journey/ HR Design workshop

By 12 oktober 2017Inspiratie

In samenwerking met Oracle en HappinessBureau een hele gave workshop over Employee Experience. Innovatieve aanpak vanuit een unieke methodiek die veel weg heeft van een perfecte combi van Lean en de Agile werkmethode. Zeer geschikt voor HR om aan te sluiten op de agile/scrum businessprocessen binnen de organisatie.

Meest unieke hiervan is dat er een extra dimensie wordt meegenomen; Emotie. Organisaties willen nogal eens  graag het gedrag van medewerkers e/o klanten beïnvloeden om te kunnen veranderen. Emoties beïnvloeden gedrag en daarom is dit zo cruciaal om deze dimensie in veranderingen mee te nemen.

 

 

Cynthia Noordoven

Author Cynthia Noordoven

Serieuze HR businesspartner, ontwikkelaar & bouwer ! Sinds 1-10-2016 Entrepreneur & Coach werkgeluk; Mijn passie ligt op het (persoonlijke) ontwikkeling, het verder bouwen en veranderen van de organisaties. Dit vanuit de gedachten en drive; Focus on the good! Eigenschappen: gedreven, creatief, coach, mensen-mens, no-nonsens mentaliteit, verbindend, aanpakker, doorzetter. Ruim inzetbaar op Senior Human Resource Management/ Consultancy/ Coaching& training. Brede ervaring in: verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma's, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, management drives, coaching & training. Werkwijze: gedegen, doordacht, ondernemend en creatief! Als business partner voor (senior) management en directie lever ik een bijdrage aan het realiseren van de strategie & business doelstellingen door (complexe) HR activteiten strategisch in te zetten. Daarnaast ben ik (loopbaan) coach & trainer met aandacht voor 'werkgeluk'.

More posts by Cynthia Noordoven

Leave a Reply