DROOM – VERANDERING – IMPACT & SUCCES

 

Ben jij toe aan verandering en wil je écht verschil maken? Maar weet je niet hoe? Of waar je moet beginnen?
Het is ook vaak lastig om zelf te ontdekken welke kant je op wilt of waar het knelpunt zit. Wat je nu echt leuk vindt. Jarenlang ben je al op deze manier bezig, heeft het je heel veel opgeleverd maar merk je dat je nu toch vastzit? Je weet eigenlijk niet goed wat je ideaal was of misschien is. Ik doe niets liever dan mensen én bedrijven te helpen bij hun verandering! 

Natuurlijk wil je in deze tijd zo leuk mogelijk en prettig werk doen. Maar wat doe je als dat niet zo is? Of als je het gevoel hebt dat je werk of de organisatie niet meer bij je past? Of nog vervelender wat als je wel leuk werk had maar dit door bijvoorbeeld een reorganisatie kwijtraakt? Of je een vervelende manager hebt die jou niet begrijpt en jij de dupe wordt van zijn onvermogen.

Bij problemen in je werk of loopbaan, of eventueel wanneer je ontslagen wordt of wanneer je destijds bij het starten van je loopbaan niet het juiste beroep of richting hebt gekozen, kan ik je als loopbaancoach helpen!

 

 

Ik ga je helpen om er achter te komen wat jij écht wilt en waar je écht blij van wordt. Naast dit inzicht zal ik je helpen om aan de slag te gaan en concreet een actieplan op te stellen om het te realiseren. In een persoonlijke setting gaan we in één-op-één gesprekken samen na wat je kunt, wie je bent, waarom je vastloopt, wat andere mogelijkheden zijn en heel belangrijk; wat je echt wilt. Ontdekken wat je écht wilt is één, maar belangrijker is vooral te begrijpen waaróm je iets anders wilt en wat te doen om het ook echt te realiseren. Naast deze inzichten zullen we vooral ook kijken hoe we jouw doel kunnen bereiken. Uiteindelijk komt je erachter welk werk het beste bij je past en hoe je het ook echt kunt realiseren.

Aandacht, betrokkenheid en focus

In deze individuele begeleiding kun je volledige aandacht, betrokkenheid en focus verwachten. Veiligheid staat centraal. We varen jouw koers. Daarin daag ik je af en toe uit ook eens van richting te veranderen en uit je comfort zone te stappen. Maar alles vanuit de intentie om jouw doel te realiseren! Na ongeveer 5-7 sessies ben jij in staat om zelfstandig het roer om te gooien!

Sense2B sluit aan bij jouw Droom. Je gaat een ontwikkeling door en de aanpak heeft Impact en Succes!