was successfully added to your cart.

Winkelmand

Inspiratiebijeenkomst Happy People Better Business

By 10 oktober 2017Inspiratie
Het gaat goed in de wereld van Happiness at Work! We merken we dat er steeds meer interesse is in het vergroten van werkgeluk in organisaties en bedrijven. Daar zijn we erg blij mee!
Om elkaar te blijven inspireren en ervaringen te delen op het gebied van Gelukkig Werken en het creëeren van de beste Employee Experience organiseren Gea Peper en Heleen Mes van het HappinessBureau  een ontmoetingsbijeenkomst voor alle partners van het HappinessBureau en iedereen die eerder een opleiding of workshop heeft gevolgd.

Als partner gaat Sense2B naar deze inspiratiebijeenkomst om nog meer inspiratie op te doen en ervaringen te delen.

Cynthia Noordoven

Author Cynthia Noordoven

Serieuze HR businesspartner, ontwikkelaar & bouwer ! Sinds 1-10-2016 Entrepreneur & Coach werkgeluk; Mijn passie ligt op het (persoonlijke) ontwikkeling, het verder bouwen en veranderen van de organisaties. Dit vanuit de gedachten en drive; Focus on the good! Eigenschappen: gedreven, creatief, coach, mensen-mens, no-nonsens mentaliteit, verbindend, aanpakker, doorzetter. Ruim inzetbaar op Senior Human Resource Management/ Consultancy/ Coaching& training. Brede ervaring in: verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma's, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, management drives, coaching & training. Werkwijze: gedegen, doordacht, ondernemend en creatief! Als business partner voor (senior) management en directie lever ik een bijdrage aan het realiseren van de strategie & business doelstellingen door (complexe) HR activteiten strategisch in te zetten. Daarnaast ben ik (loopbaan) coach & trainer met aandacht voor 'werkgeluk'.

More posts by Cynthia Noordoven

Leave a Reply