GOOD FOOD IS THE FOUNDATION OF GENUINE HAPPINESS (Auguste Escoffier)

Verbinding & Persoonlijk

Er zijn een paar elementen in een samenleving die voor bijna iedereen verbindend werken en eten speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Bij mij staat eten wat dat betreft op nummer één. Eten brengt mensen bij elkaar. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, maar als je goed kunt koken of lekkere taarten bakken dan ben je als snel ieders vriend. Kijk maar naar het succes van programma’s  als Heel Holland Bakt of  De taarten van Abel, Masterchef etc.

Ik heb een passie voor bakken en koken, het liefst maak ik mooie taarten en heerlijke andere zoetigheden zoals macarons. Privé vind ik het geweldig om feestjes of gewoon een gezellige avond te organiseren. Tijdens feestjes bij ons thuis blijven de gasten ook vaak in de keuken hangen. Lekker met een wijntje in de hand aan het kookeiland of gezellig aan de lange keukentafel hebben we dan leukste gesprekken. Al kokkerellend doe ik dan gezellig mee. Het heeft iets ongedwongen iets cosy’s. Dit bracht mij op een idee; Koken & Coachen. Niet stijf tegenover elkaar zittend in een stoel, maar lekker met de mouwen opgestroopt aan de slag.

                                                                                                                                                                   

Workshop

Omdat jij ook liever niet stil zit in een stoel en stiekem die zoetekauw of lekkerbek bent dan ben je bij mij aan het goede adres! Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke coachvraag. Dit kan van alles zijn; een loopbaanvraag, ontwikkelingsvraagstuk of een persoonlijke coachvraag. Het bakproces is de metafoor voor jouw persoonlijke coaching.

Na een korte intake heb jij jouw hulpvraag concreet en kun jij kiezen uit een vervolgtraject. Kies je voor koken & coachen dan kan je bij mij aangeven wat je wensen zijn. Wil je je laten verrassen en bepaal ik een recept, of heb je eigen ideeën over wat je graag wilt bakken?

Deze coaching bestaat uit een intake en een praktische workshop. De intake kan zowel telefonisch als live en duurt ongeveer 50-60 minuten en is kosteloos. De vervolgsessie duurt ongeveer 2,5 uur.

Vind jij het leuker om met je handen bezig te zijn dan passief tegenover elkaar in een stoel te gaan zitten? Bel me en dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.