KOM UIT JE BUBBEL!

Er is een evolutie in de wereld gaande, ook op het gebied van leiderschap. Deze tijd vraagt om vrouwelijk leiderschap, een stijl waarin de mens centraal staat. Een aanpak waarin de medewerkers centraal staan maakt organisaties (nog) succesvoller. Dit past optimaal bij de nieuwe innovatieve samenleving, waarin organisaties plattere structuren hebben. Bovendien komt er een nieuwe generatie aan die wars is van hiërarchie in organisaties

Dit vraagt het vermogen om vanuit een dienende manier leiderschap uit te oefenen en laten vrouwen daar van nature beter in te zijn dan mannen. Onderzoek wijst uit dat mannen van nature meer vanuit macht handelen dan vrouwen.

Op 1 februari organiseert Sense2B een Ladies Bits&Bites; een netwerkborrel voor ambitieuze vrouw. Een middag met inspirerende vrouwelijke gastsprekers. Na deze middag hopen wij vrouwen na afloop te hebben geïnspireerd om kritisch(er) naar hun eigen leiderschap te kúnnen en dúrven kijken. En hebben wij inspirerende, direct toepasbare tips aangereikt waarmee jij met veel motivatie je eigen functie of persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau kan tillen.

 


Hoe vaak steek jij jouw hoofd boven het maaiveld uit?

Van nature zijn vrouwen bescheiden, meer dan mannen in ieder geval. Dat siert ons maar is tegelijk ook een valkuil.
Als je jezelf niet zichtbaar maakt, weten mensen niet wie je bent, waar ze je kunnen vinden en welke oplossing jij hebt voor vraagstukken waar zij mee rondlopen.
Simpel gezegd, als je jezelf niet zichtbaar maakt, loop je kansen mis. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap blijft hangen en dat meer mensen jou gaan volgen?

Tijdens de Ladies Bits&Bites is Janneke van Heugten gastspreker en gaat ze met je in gesprek over de kansen en valkuilen van profileren, de kracht van vrouwelijk leiderschap.
Janneke geeft lezingen, masterclasses en presentaties over hoe je als (vrouwelijke) professional meer zichtbaar wordt in de media. Voor info over Janneke lees….

Wil je krachtig(er) overkomen? Wil je meer in balans zijn? Op zoek naar jouw kracht? en wil je mensen met je meekrijgen?

Jeannine la Rose, musicalster, zangers, zangpedagoog heeft het allemaal in zich. Door haar ervaring kan ze jou helpen bij jouw performance.
Met haar enthousiasme en energie zal zij die middag optreden en de deelnemers coachen hoe je angsten en belemmeringen kunt overwinnen om uiteindelijke te kunnen ‘shinen’.

Meer weten over Jeannine la Rose lees


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Lachen voelt heerlijk en is supergezond. Maar helaas doen we dit veel te weinig. Ons werk vraagt veel, we zijn zo druk. Voor je het weet leef je voor de ander ene omgeving en ben je niet meer bewust van jouw zingeving en voldoening. Om een succesvolle carrière op te bouwen, moet je je niet door ‘ruis’ laten leiden. Weet wat jouw kracht is en zorg dat je opvalt.
Ageeth Bakker, directievoorzitter van Centramed, voorheen Directeur Financiën, Risk & Kentenmanagement bij Centraal Beheer Achmea staat voor  authenticiteit en lef. Door dicht bij je zichzelf te blijven, doen wat je leuk vindt, geloven in je eigen kracht en met een goede dosis humor bereik je het meest. Naast haar werk als Directievoorzitter vindt ze het belangrijk om van toegevoegde waarde zijn op een ander vlak. Dit geeft voldoening en energie. Een van haar nevenfuncties is bestuurslid van de Stichting Tante Rozemarijn. Een stichting met als doel een bijdrage te leveren tegen de vereenzaming van ouderen in Nederland met als middel samen koken en samen eten.

Laat je inspireren door Ageeth en haar persoonlijke verhaal. Leer over het verschil tussen functioneren en floreren.

 


Strategie met Pit

De verhalen van talentvolle uitkeringsgerechtigden, die niet op eigen kracht de arbeidsmarkt wisten te bereiken en naar dure, weinig effectieve re-integratietrajecten werden gestuurd, raakten Mirjam Robart (directeur Pit-Strategie) diep. Ze realiseerde zich dat zij net zo makkelijk aan de andere kant van de tafel zou kunnen belanden als ze niet meer in eigen inkomsten zou kunnen voorzien. Hoe zou je dan geholpen willen worden op weg naar werk? Aan de hand van haar bevindingen is ze, samen met uitkeringsgerechtigden, werkgevers en re-integratieconsulenten, gestart met het ontwikkelen van nieuwe manieren en diensten om uitkeringsgerechtigden effectief te laten uitstromen naar betaald werk. Het was een pittige start van de dynamische organisatie. Daarom heten ze Pit en de specialisten op de werkvloer Pitters. Pitters zijn anders dan andere adviseurs; zij maken écht het verschil voor de sociale diensten en hun klanten”.

Ben jij ook op zoek naar meer Pit? Mirjam vertelt je graag meer over haar bijzondere organisatie en persoonlijke leiderschap.


Succesvol door een passie!

Deze middag begeleidt Hinke de Jong van Brouzje Ι Champagne met de borrel. Hinke heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening (HR Manager) en bezit een gezonde ondernemersgeest. Opgegroeid in een ondernemersgezin en dichtbij de natuur. Kwaliteit, ambitie en betrokkenheid kenmerken haar. Aantrekkingskracht bracht haar in de Champagne en zo heeft zij Brouzje steeds verder gevormd. De liefde voor champagne, de mensen, het product en de regio geeft een enorme motivatie te blijven leren over champagne! Haar specialisme deelt ze met regelmaat met wijnprofessionals, bedrijven en liefhebbers.

In 2017 was Hinke jurylid van de competitie van Champagne Ambassadeur van Nederland 2018. En tevens het Nederlandse jurylid voor de Europese finale van de Champagne Ambassadeurswedstrijd in Epernay. Hinke is in 2016 opgenomen in allereerste FavorFlav Food & Wine Influencerslist Top 100 op nummer 67. ‘Weet met haar kunde en enthousiasme iedereen aan de bubbels te krijgen’.

Meer weten over Brouzje

Kom netwerken, laat van je horen en laat je zien!

Ontdek tijdens deze middag meer over jouw kracht en leer hoe je voor jezelf de toegang tot zichtbaarheid creëert die jij als vrouwelijke professional NU nodig hebt. Wij garanderen deze middag veel plezier, inspiratie, tips, nieuwe contacten en we verwennen je graag met een goed glas champagne want met Champagne brengen wij bruisend goud dichtbij!

SENSE2B- FOCUS ON THE GOOD!