was successfully added to your cart.

Winkelmand

Samen met 3 andere ondernemers is Sense2b JECKX gestart. Het Sustainable Instituut voor Wellbeing.

JECKX staat voor! Joy, Engagement, Connection, Knowledge en Experience oftewel Jolanda, Eva, Cynthia en Karin en samen gaan wij voor dé eXperience.
Wat? Wij zijn hét instituut voor duurzaam werkgeluk, bestaan uit 4 zelfstandige ondernemende professionals. We hebben naast onze eigen ondernemingen JECKX opgericht omdat we de voordelen van samenwerken zien zowel voor jouw organisatie als voor onszelf. Want wij geloven dat je samen verder komt.

Het is onze passie en ambitie om organisaties en medewerkers te activeren van organisaties.
Dit kunnen en willen wij doen door het combineren van onze diverse expertises, energie, creativiteit en inspiratie en daarmee de optimale samenwerking met jou als opdrachtgever aangaan.

Onze formule? Duurzaam Werkgeluk dus! Niet omdat het een trend is, maar omdat wij er ECHT in geloven.

Daarvoor hebben wij een integrale positieve aanpak ontwikkeld.
Op 18 juni hebben wij een lanceringssessie georganiseerd op een speciale plek in Maarssen op de buitenplaats Valkenberg direct aan de Vecht.
Onder het genot van een hapje en drankje hebben we kunnen klankborden over de insteek en ons concept. Samen met HR managers en directeuren, een select clubje die voor ons waardevol en van betekenis zijn, hebben wij inspirerende gesprekken gevoerd en zijn er casussen gedeeld uit de organisaties. Prachtige feedback ontvingen wij die ons hebben geholpen om onze aanpak verder aanscherpen. Wij zijn dankbaar voor deze input, de energie en super trots op ons team dat we dit samen mogen doen.

Happiness@work is like a boomerang, what you give you get!

Dit is onze slogan en wij geloven dat dit de kracht is samenwerken, samendelen is samen vermenigvuldigen.

Wij helpen werkgevers bij een positieve transitie en bouwen aan gelukkige organisaties. We ondersteunen in het organiseren van sustainable wellbeing. Dit maakt organisaties wendbaar en levert tevreden klanten en vitale medewerkers op. Daar wordt iedereen gelukkiger van! Een duurzame aanpak die aansluit op de global goals van het plan van de VN 2030. Sustainable Developement Goals. JECKX richt zich zelf op 3 SDG’s:

Doel 3. Goede gezondheid en welzijn
Doel 8. Waardig werk en economische groei
Doel 17. Partnerschap

 

Cynthia Noordoven

Author Cynthia Noordoven

Serieuze HR businesspartner, ontwikkelaar & bouwer ! Sinds 1-10-2016 Entrepreneur & Coach werkgeluk; Mijn passie ligt op het (persoonlijke) ontwikkeling, het verder bouwen en veranderen van de organisaties. Dit vanuit de gedachten en drive; Focus on the good! Eigenschappen: gedreven, creatief, coach, mensen-mens, no-nonsens mentaliteit, verbindend, aanpakker, doorzetter. Ruim inzetbaar op Senior Human Resource Management/ Consultancy/ Coaching& training. Brede ervaring in: verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma's, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, management drives, coaching & training. Werkwijze: gedegen, doordacht, ondernemend en creatief! Als business partner voor (senior) management en directie lever ik een bijdrage aan het realiseren van de strategie & business doelstellingen door (complexe) HR activteiten strategisch in te zetten. Daarnaast ben ik (loopbaan) coach & trainer met aandacht voor 'werkgeluk'.

More posts by Cynthia Noordoven