Make your new future

In dit groepsprogramma zijn 2 individuele coachgesprekken opgenomen die flexibel inzetbaar zijn op de momenten die jou het beste passen. Verder ga je aan de slag met een actieplan die uiteindelijk ook echt verder brengt naar je nieuwe toekomst. Het mooie van deze ontdekkingstocht in een groep is dat je elkaar inspireert & prikkelt en steun van elkaar ervaart.  Aan het eind van dit traject heb jij energie om regie te pakken op jouw toekomst. Je zult versteld staan van de energie die vrij komt om eigen keuzes te maken.

Je krijgt immers niet zo vaak de kans om het roer helemaal om te gooien, dus daarom wil je dit zorgvuldig en goed aanpakken! Wellicht gun je jezelf nog een hele mooie stap of wil je je carrière in een andere richting verder vormgeven? Met dit programma krijg je inzichtelijk wat jou drijft, waar nu echt jouw passie ligt en wat er voor nodig is om er ook echt te komen. Samen gaan we in gesprek over alle wensen, twijfels, onzekerheden. Tot slot komen we tot een concreet plan wat er allemaal voor nodig is, welke acties en stappen je te nemen hebt.

 

Deze training is een uitgebreid en compleet programma waarin jij  je passie gaat vinden!  Je ontdekt welke baan daar goed bij past en hoe je die kunt bereiken.

Groepstraining
Deze complete en actieve training ga je samen in een groep van max 6 personen concreet aan de slag. Het programma begint met een 2-daagse kick start (2 dagen aaneengesloten) en ontvangt vooraf aan een persoonlijke (loopbaan)reflectiescan. Daarna begeleid ik jullie gedurende een half jaar in het dit persoonlijke traject. Elke maand komen we 1 dag samen. Naast de persoonlijk (loopbaan)reflectiescan ontvang je theorieën, opdrachten, modellen en technieken die je goed op weg helpen in je werk om keuzes te maken. In dit programma staat werkgeluk centraal. Onderzoek en praktijk wijzen uit dat gelukkige mensen succesvoller zijn, minder vaak ziek en makkelijker een verandering leiden. Geluk is de ultieme drijfveer van ons handelen. Maar naast succes levert werkgeluk zoveel meer; rust, balans en vooral veel plezier. Dus of het bij jou nu gaat om echt te kiezen voor iets heel anders (misschien droom je er al langer van om voor jezelf te beginnen) of wil je in de huidige situatie graag iets aanpassen dat maakt niet uit. Het gaat om jou en vooral om wat jij zou willen veranderen.

 Inhoud programma

Duur: 2 dagen kickstart en 6 dagen

Dit programma bestaat totaal uit 8 uitdagende dagen en in groepsverband ga je op zoek naar jouw droombaan en geef je invulling aan jouw nieuw
de toekomst!

De kickstart zijn 2 aaneengesloten dagen waarin we in groepsverband, kennismaken, de reflectiescan behandelen en bespreken en helder maken en ontdekken welke verandering en passie of focus aandacht mag krijgen.
Tijdens de volgende dagen zal het concept en rendement van werkgeluk worden behandeld en besteden aandacht aan jouw personal brand. (optioneel; stijlcoaching).
Alles draait om focus en natuurlijk ook lef. We zullen om die reden tijdens deze dagen ook zeker heel concreet aan de slag gaan met een actieplan en gaan oefenen adv praktijksituaties. Tijdens een van de laatste bijeenkomsten staan we expliciet stil bij ieders persoonlijke wens en behoefte. We bekijken welke onderdelen nog aandacht vragen. In de tussenliggende periodes van ongeveer 4 weken ga je aan de slag met persoonlijke en uitdagende oefeningen.
Door middel van onderzoek en de grondige aanpak van de training ga je echt ontdekken wat je nu écht wilt.

 

 

Resultaat

Een programma voor inzicht maar vooral staat de praktische aanpak centraal om echt richting jouw nieuwe toekomst te gaan.
Het groepsproces speelt een belangrijke rol. Van elkaar leren en elkaar helpen!

Extra: Individuele begeleiding; gedurende jouw zoektocht naar je nieuwe toekomst geeft dit traject 2 individuele coachingsgesprekken (van 1,5 – 2 uur) waarin jijzelf bepaalt wanneer en waarvoor je die wilt inzetten. In sommige gevallen wil iemand het gebruiken voor het trainen van een sollicitatiegesprek. De ander wil nog eens goed stilstaan bij zijn reflectiescan. Zo kun je je optimaal voorbereiden op iedere situatie.