was successfully added to your cart.

Winkelmand

Secretaressedag 18 april 2019 – Ladies Bits&Bites voor de Power Vrouw

Ontdek en versterk jouw werkgeluk op Nationale Secretaresse Dag!
Laat je inspireren wat jouw purpose is, wat jou drijft en uniek maakt en waar jij echt gelukkig van wordt.
Want hiermee onderscheid je je van je omgeving, geef je meer kleur aan je organisatie en vergroot je jouw werkgeluk. Werkgeluk is booming en terecht! Want gelukkige medewerkers functioneren beter, zijn beter in staat een verandering te leiden en zijn minder vaak ziek. Daarnaast zijn het ook veel leukere collega’s.
Het is een win-win voor jou en jouw organisatie om te investeren in werkgeluk.

Maar het is vooral heel leuk om iets te doen wat je echt gelukkig maakt.

Gun jezelf een booster!
Na al dat geploeter en hard werken voor jou en de organisatie. Jij bent de backbone van jullie bedrijf en dat mag best eens gezegd en gezien worden.  Jij verdient het om 18 april in het zonnetje gezet te worden.
Daar heb jij niet alleen wat aan maar iedereen in jouw werkomgeving!  Duurzaam werkgeluk kent geen grenzen.

Tijdens deze dag doen we graag iets extra’s, want wij willen jou echt verwennen.
Zowel de mind, body en heart komt aan bod.  We hebben inhoudelijk een inspirerend programma op het thema Werkgeluk maar samen plezier en fun beleven staat die middag centraal.
Natuurlijk is er ook genoeg tijd en ruimte om bij te praten en ervaringen te delen met andere ladies.
Dit alles onder het genot van een heerlijke bubbel en lekkere hapjes!

Cynthia Noordoven

Author Cynthia Noordoven

Serieuze HR businesspartner, ontwikkelaar & bouwer ! Sinds 1-10-2016 Entrepreneur & Coach werkgeluk; Mijn passie ligt op het (persoonlijke) ontwikkeling, het verder bouwen en veranderen van de organisaties. Dit vanuit de gedachten en drive; Focus on the good! Eigenschappen: gedreven, creatief, coach, mensen-mens, no-nonsens mentaliteit, verbindend, aanpakker, doorzetter. Ruim inzetbaar op Senior Human Resource Management/ Consultancy/ Coaching& training. Brede ervaring in: verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma's, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, management drives, coaching & training. Werkwijze: gedegen, doordacht, ondernemend en creatief! Als business partner voor (senior) management en directie lever ik een bijdrage aan het realiseren van de strategie & business doelstellingen door (complexe) HR activteiten strategisch in te zetten. Daarnaast ben ik (loopbaan) coach & trainer met aandacht voor 'werkgeluk'.

More posts by Cynthia Noordoven