Nico Stolk/ Directeur ABS Autoherstel
‘Samenwerken met Cynthia geeft energie en nieuwe inzichten. Ze is in staat om op een vriendelijke en betrokken manier een spiegel voor te houden die altijd gericht is op persoonlijke ontwikkeling en verbetering in de onderlinge samenwerking.  Cynthia verbindt en werkt vanuit het hart en is in staat om met het hoofd een heldere en duidelijke doorvertaling te maken. Haar zuivere intenties zijn voelbaar voor haar gesprekspartners waardoor ze optimale resultaten bereikt.  Cynthia heeft voor mij in team-ontwikkeltrajecten met haar scherpe aanpak hele duidelijke tastbare verbeteringen opgeleverd’.

Lois  Geerlings/ Teammanager HRM
Ik heb Cynthia leren kennen als een betrokken en inspirerende collega; altijd op zoek naar verbetering en verandering Dit op haar eigen vriendelijke manier. Met haar creativiteit heeft ze op team en organisatieniveau op meerdere gebieden een waardevolle bijdrage geleverd en in het bijzonder als expert op het thema duurzame inzetbaarheid. Ze is inspirerend, sprankelend en een warme persoonlijkheid die gemakkelijk verbinding maakt. Haar kracht ligt op ontwikkeling en verandermanagement waarbij je kunt rekenen op een gedegen en doortastende aanpak met resultaten van hoog niveau.

Hans Hattink; eigenaar CareerCare Cynthia is een durvende ‘doorzetter’. Ihkv vormgeving duurzame inzetbaarheid voor de 3e werkgeneratie is zij een motor geweest bij het op gang brengen van de trainingen binnen Achmea. Cynthia is nu haar eigen bedrijf gestart, als HR professional was zij al een voorbeeld op ondernemerschap, zelfstandig worden is dan ook een logische stap.Ik ken haar als een daadkrachtige persoonlijkheid. Ze verbindt ‘doen en denken’. Oftewel; no-nonsens met een hart.

 

Marlies Adema-Haringsma/ HR Manager Graphic Packiging

Creatieve en betrokken professional met oog voor resultaat. Weet de juiste vragen te stellen en is daardoor scherp in haar analyse. Cynthia is een fijne gesprekspartner, die goed naar je luistert, met je meedenkt, maar ervoor zorgt dat je zelf goed nadenkt wie je bent en wat je uiteindelijk wilt bereiken. Praten en werken met haar levert altijd beweging op, bij individuen en organisatie. En bovenal is het prettig samenwerken met Cynthia en ik hoop dat in de toekomst nog vaak te kunnen doen.

 

Hans Keijmel; Salesdirector UK Hippo
Cynthia: An enthusiastic entrepreneurial professional with sharp analytical eye


Annemarein Geervliet; Sr HR Adviseur
 :
Cynthia weet goed haar passie ‘werkgeluk’ te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hierdoor komt ze met concreteoplossingen waarmee ze mens en organisatie in balans brengt