was successfully added to your cart.

Winkelmand

Werkgeluk Serious Business

By 13 februari 2019Inspiratie

Werkgeluk is geen nice to have maar serious business!
3 jaar geleden besloot ik zelf te kiezen voor mijn werkgeluk. Ik zei mijn baan op, volgde een studie aan de Erasmus oer werkgeluk en inmiddels heb ik al heel wat mensen en bedrijven mogen begeleiden op dit thema. In de afgelopen 3 jaar is er veel veranderd. Toen ik 3 jaar terug nog moest toelichten wat Werkgeluk was en het wel als een beetje vreemd of soft werd ervaren is nu een hype merkbaar. Werkgelukdeskundige staat op nummer 2 in de lijst van beroepen van de toekomst. Nu 3 jaar later heb ik een mooi netwerk opgebouwd heb ik een partnership met HappinessBureau en een mooie samenwerking mogen afsluiten met Boertien Vergouwen Overduin. Het thema Werkgeluk binnen heel Nederland onder de aandacht brengen, hoe mooi is dat. Vorige week werd ik als ‘expert’ benaderd voor interview. Het is een mooi artikel geworden als zeg ik het zelf 😉

https://www.pwnet.nl/instroom/artikel/2019/02/werkgeluk-is-serious-business-10129208

Cynthia Noordoven

Author Cynthia Noordoven

Serieuze HR businesspartner, ontwikkelaar & bouwer ! Sinds 1-10-2016 Entrepreneur & Coach werkgeluk; Mijn passie ligt op het (persoonlijke) ontwikkeling, het verder bouwen en veranderen van de organisaties. Dit vanuit de gedachten en drive; Focus on the good! Eigenschappen: gedreven, creatief, coach, mensen-mens, no-nonsens mentaliteit, verbindend, aanpakker, doorzetter. Ruim inzetbaar op Senior Human Resource Management/ Consultancy/ Coaching& training. Brede ervaring in: verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma's, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, management drives, coaching & training. Werkwijze: gedegen, doordacht, ondernemend en creatief! Als business partner voor (senior) management en directie lever ik een bijdrage aan het realiseren van de strategie & business doelstellingen door (complexe) HR activteiten strategisch in te zetten. Daarnaast ben ik (loopbaan) coach & trainer met aandacht voor 'werkgeluk'.

More posts by Cynthia Noordoven