was successfully added to your cart.

Winkelmand

Workshop HR & Happiness@Work: Creëer de beste Employee Experience bij Reinier de Graaf

By 14 november 2017Inspiratie

Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Reinier de Graaf wilde geïnspireerd worden over gelukkig werken, de toekomst van hun eigen rol als HR afdeling en ging aan de slag met Happiness@Work.

Tijdens deze workshop gingen we in op de principes van Happiness@Work, de Employee Experience en het belang van het
het vergroten van Happiness @ Work voor medewerkers. Dit door middel van het P3F model: Purpose – Flow – Fun & Friendship.
Daarnaast gebruikten we de 5 factoren van Employee Experience volgens het H.E.A.R.T.-model:
* Happy Cultuur
* Energiegevende Werkomgeving
* Agile Leiderschap
* Redesign de Employee Journey
* Technologie die voor je werkt

Wil jij ook meer weten hoe je Happiness@Work en Employee Experience in je organisatie kunt meten en vergroten?
Welke HR instrumenten bijdragen aan de beste Employee Experience en welke niet?
Deze workshop deelt de (inter)nationale Best Practices van de Beste Employee Experience, geeft je
praktische tools en maakt gebruik van fun-werkvormen en inspirerende oefeningen zodat ook jij er direct mee aan de slag kunt gaan.

Cynthia Noordoven

Author Cynthia Noordoven

Serieuze HR businesspartner, ontwikkelaar & bouwer ! Sinds 1-10-2016 Entrepreneur & Coach werkgeluk; Mijn passie ligt op het (persoonlijke) ontwikkeling, het verder bouwen en veranderen van de organisaties. Dit vanuit de gedachten en drive; Focus on the good! Eigenschappen: gedreven, creatief, coach, mensen-mens, no-nonsens mentaliteit, verbindend, aanpakker, doorzetter. Ruim inzetbaar op Senior Human Resource Management/ Consultancy/ Coaching& training. Brede ervaring in: verandermanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, complexe veranderprogramma's, ontwikkel- en leiderschapsprogramma's, management drives, coaching & training. Werkwijze: gedegen, doordacht, ondernemend en creatief! Als business partner voor (senior) management en directie lever ik een bijdrage aan het realiseren van de strategie & business doelstellingen door (complexe) HR activteiten strategisch in te zetten. Daarnaast ben ik (loopbaan) coach & trainer met aandacht voor 'werkgeluk'.

More posts by Cynthia Noordoven

Leave a Reply