+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Week van de Loopbaan 16 t/m 21 September 2020

Week van de Loopbaan 16 t/m 21 September 2020

Ben jij Werkzoekend of zou je meer beweging willen in je werk?
Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 80.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. 

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dit klinkt logisch maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? 

Ben je zoek naar hulp om je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je weet wat je te doen staat en in beweging blijft?

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2020!
Wist je dat er landelijk een Week van de Loopbaan wordt georganiseerd voor al dit soort vragen.Tijdens deze week, van 16 t/m 21 september 2020, vele loopbaanprofessionals en jobcoaches stellen zich beschikbaar. Ook ik open speciaal voor deze week de deuren van mijn praktijk Sense2b.

Maak vrijblijvend kennis met en ontvang persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Dit kun je doen door een mail te sturen naar cynthia@sense2b.nl , je kunt me ook bellen op +31 6 512 81 564. Wees er snel bij want het zou zonde zijn als er geen plek meer is en je een gratis coachgesprek misloopt.

Ik hoop je te mogen ontmoeten in September!

Is September te ver weg voor je? Dan heb ik nu een speciaal aanbod. De hele maand augustus krijg je naast mijn inspiratiegesprek -Dit heeft Cyn!- voor 75 euro een extra gratis coachgesprek aan.Dus twee coachgesprekken voor maar 75 euro, dan kun je met inspiratie de vakantie in en September met een nieuwe focus starten en heb je een mooie voorsprong!