+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Over Sense2B

Dit heeft Cyn!

Mijn naam; Cynthia en om precies te Cynthia Rosa Barbara Noordoven-Smit. Een inspirator, verbinder, ondernemer, creatief, zacht en pittig, een denker & doener en aanpakker. Een HRM Professional die gelooft in nét even anders denken en doen. In verandering en ontwikkeling vanuit de gedachten focus on the good!

Illustration

Werkgeluk: Dit heeft Cyn!

Cyn gelooft in een andere samenleving. Een samenleving waarin we elkaar versterken, elkaar helpen, echt betrokken zijn, uitgaan van het positieve, geloven in ieders talent en kracht en niet alleen gaan voor de hoogste winst en eigen belang. Een samenleving waarin we tolerant zijn, naar elkaar luisteren, krachten bundelen, waarin delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Waarin we de dingen radicaal anders doen, grenzen verleggen door lef te tonen en vanuit onze passie te acteren door ruimte te geven, uit comfortzones durven te treden en controles los te laten, waar we beslissingen durven nemen centraal staan en ons hoofd boven het maaiveld durven uit te steken, waarin fouten maken mag en we van elkaar willen leren. Niet de processen maar de mens centraal stellen.

Organisaties die aandacht hebben voor het geluk van hun werknemers zijn succesvoller. Hoe je Werkgeluk opneemt in jouw (HR) beleid? Of waarom zou je er uberhaupt voor kiezen? Dan zult je eerst moeten snappen waarom het zo belangrijk is en wat het oplevert. Om die reden heeft Cyn gekozen voor WERKGELUK als strategische keuze en uitgewerkt in haar programma’s en trainingen. Cyn helpt organisaties en medewerkers bij het vergoten van hun werkgeluk. Gelukkige en tevreden klanten door gelukkige medewerkers. geen soft gedoe, maar serious business!

Deze visie heeft Cyn!

Met een duidelijke visie en aanpak en help ik organisaties en medewerkers hun succes en performance te vergroten en verbeteren.
Succesvol zijn vanuit een intrensieke motivatie, ontdek je eigen purpose & passie en acteer vanuit je eigen personality. Werken aan geluk én met plezier.

Hiermee verlegt Cyn de focus van denken uit een sense of urgency naar een positeve focus op potentieel, ontwikkeling en groei.
Cyn heeft passie, plezier in wat zij doet en realiseert daarmee unieke resultaten. Aanpakken, ontwikkelen en veranderen. Een nieuwe blik. Dit heeft Cyn! Een echte Grensverlegger!

Inmiddels heb ik het geluk om met prachtige, inspirerende, ondernemende medewerkers, professionals en organisaties te mogen werken. Mensen die hetzelfde voelen en begrijpen dat het tijd is voor een andere aanpak. Ik geloof in een andere samenleving. Een samenleving waarin (werk)geluk hoog op de agenda staat. Een samenleving waar we elkaar versterken, elkaar helpen, echt betrokken zijn en uitgaan van het positieve. Vanuit de gedachte focus on the good! Geloven in ieders talent en kracht en niet alleen gaan voor de hoogste winst en eigenbelang. Een samenleving waarin we tolerant zijn, naar elkaar luisteren, krachten bundelen; waarin delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Waarin we de dingen radicaal anders doen, grenzen verleggen door lef te tonen en vanuit onze passie acteren door ruimte te geven, uit comfortzones durven te treden en controles los te laten. Een samenleving waarin we beslissingen durven nemen centraal staan en ons hoofd boven het maaiveld durven uit te steken, waarin fouten maken mag en we van elkaar willen leren. Niet de processen maar de mens centraal stellen.


Cynthia

Ervaring

HR Manager // sr. HRM Consultant // Chief Happiness Officer // Positive Change Ambassador // Purpose Leader // Werkgelukdeskundige // Coach // Trainer // Organisator // Spreker

Kennis van..

Verandermanagement, Werkgeluk, Sociale innovatie, Duurzame Inzetbaarheid, reorganiseren, bedrijfscultuur, ontwikkel- en leiderschapsprogramma’s, management drives, big five.