+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

De toekomst van HR:Creeer de beste Employee Experience!

Wetenschappelijk onderzoek

Een nieuw HR-tijdperk dient zich aan. Steeds meer organisaties beseffen dat medewerkers alleen optimaal functioneren als ze écht lekker in hun vel zitten en zelf controle over zaken hebben, iets kunnen bereiken en kunnen bijdragen aan een hoger doel. Bedrijven die actief werken aan het geluk van medewerkers zijn succesvoller. Daarmee wordt HR verantwoordelijk voor de beste Employee Experience: en dat gaat verder dan de traditionele hire-to-fire-cyclus

Illustration

Van Human Resources naar Human Being

Organisaties zoals Hutten-groep, Coolblue, Tony Chocolonely, Buurtzorg, Incentro, Rituals, Koekjesbakkerij Veldt zagen al het nut van ‘de gelukkige werknemer’. Zij veranderde hun visie en aanpak van Human Resources Management naar Human Being Management. Medewerkers beschouwen als unieke talenten, groeiende in steeds veranderende contexten en niet langer als een onuitputtelijke hulpbron (resource) van efficiënte inzet (tot ze opgebrand zijn).

Illustration

Geluk maakt productief

Het is niet naïef om in te zetten op gelukkige werknemers. Gelukkige klanten krijg je door gelukkige werknemers, een gelukkige werkomgeving en dankzij een gelukkige samenwerking. Door werkgeluk strategisch in te zetten tonen praktijk en onderzoek uit dat deze organisaties hiermee een aanzienlijke omzetgroei (25-30%)realiseren en de medewerkersbetrokkenheid aanzienlijke verhogen. 

Onderwerp ‘Werkgeluk’ spreekt jou aan!

  Op zoek naar bevlogen medewerkers en meer beweging op de werkvloer?
  Medewerkers die zorgen voor tevreden en loyale(re) klanten?
  Wil jij ook gelukkigere en gezondere medewerkers die leiden tot betere resultaten?
  Je ziet zeker het belang van gelukkige medewerkers
  Je bent alleen nog op zoek naar inzichten om gestructureerd te werken aan gelukkige(re) medewerkers
  Weet je nog niet welke inzichten je precies nodig hebt?
  Hoe je ze achterhaalt en vastlegt?

Een inspirerende workshop om je ‘counterparts’ hier ook in mee te krijgen helpt jou verder!Goede leiders geven mensen de kans om te zijn wie ze zijn, te worden wie ze willen worden, samen te werken met anderen en hen te verbinden met de missie van het werk in zijn geheel. Ze geven hen de kans om zichzelf als mens te realiseren en om van hun dromen hun doelen te maken. (Leo Bormans, Geluksambassadeur)

Ben je geïnteresseerd geraakt en zou jij ook graag het roer om willen gooien binnen jouw organisatie? Als HR professional ben je klaar voor jouw nieuwe rol? In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

Stel jouw mensen de vraag

  Mag ik hier zijn wie ik ben? Dat heeft te maken met respect voor mens en diversiteit.
  Mag ik hier worden wie ik wil worden? Hoeveel kansen krijg ik op groei en ontwikkeling die bij mij past?
  Mag ik hier samenwerken met andere mensen? of worden wij hier voortdurend tegen elkaar uitgespeeld in competitie met anderen?
  Draagt mijn werk bij tot een groter geheel? Herken ik mij in de waarden, de visie en de missie van de organisatie?