+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Kook & Coach

Verbinding & Persoonlijk

Er zijn een paar elementen in een samenleving die voor bijna iedereen verbindend werken en eten speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Eten brengt mensen bij elkaar. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Als je goed kunt koken of lekkere taarten bakken dan ben je als snel ieders vriend. Kijk maar naar het succes van programma’s als Heel Holland Bakt of De taarten van Abel, Masterchef etc.
Ik heb een passie voor bakken en koken, het liefst maak ik mooie taarten en heerlijke andere zoetigheden zoals macarons. Ik vind het heerlijk om feestjes of gewoon een gezellige avond te organiseren. Tijdens feestjes bij ons thuis blijven de gasten ook vaak in de keuken hangen. Lekker met een wijntje in de hand aan het kookeiland of gezellig aan de lange keukentafel hebben we dan leukste gesprekken. Al kokkerellend doe ik dan gezellig mee. Het heeft iets ongedwongen iets cosy’s. Dit bracht mij op een idee; Koken & Coachen. Niet stijf tegenover elkaar zittend in een stoel, maar lekker met de mouwen opgestroopt aan de slag. 

Illustration

GOOD FOOD IS THE FOUNDATION OF GENUINE HAPPINESS

Auguste Escoffier

Vind jij het leuker om met je handen bezig te zijn dan passief tegenover elkaar in een stoel te gaan zitten? Bel me en dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.