+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Coaching

Step up to your next level

● Ben je toe aan je een next step? ● Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? ● Ben je op zoek naar ander werk?  ● Heb je het gevoel stil te staan in jouw ontwikkeling en● Je weet niet welke richting je op wilt?● Je wilt graag weten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn? ● Of wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen?
Werk doen waarmee je meer zingeving ervaart, waarin je je voldoende kunt ontwikkelen of je talenten optimaal kunt benutten creëert meer flow en geeft je energie. Het helpt als je weet waar je focus ligt. Als loopbaancoach en werkgelukdeskundige help ik je middels een praktische aanpak die je positieve impact oplevert meer focus geeft en inzicht in jouw toekomstmogelijkheden. 
Het ministerie van SZW, branchevereringen of CAO's bieden op diverse manieren steun beschikbaar o.a. door SLIM subsidie, het crisisprogramma 'NL leert door'. Zeer positief dat mensen ondersteuning kunnen krijgen voor persoonlijke ontwikkeling en om hun duurzaam inzetbaarheid en kansen op de arbeidsmarkt te vergoten, zeker in deze bijzondere periode waarin in niets normaal lijkt.

Illustration

Waarom nu?

Om de uitdagingen waar we voor staan in deze tijd op te kunnen lossen zijn menselijke kwaliteiten als bevlogenheid, creativiteit en vernieuwing hard nodig. En het is minimaal net zo belangrijk om te investeren in persoonlijke ontwikkeling zoals we doen in nieuwe technologie. (pro)Actief ontplooien van kwaliteiten voor een duurzame bijdrage aan de samenleving, eigen gezondheid en geluk. Pak je eigen regie. Door je zelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.

Rendement

Bevlogen medewerkers zijn productiever, verzuimen minder en realiseren hogere klanttevredenheid én zijn beter in staat een verandering te leiden en performen beter. Bevlogenheid vraagt om (pro)actief ontplooien van kwaliteiten op basis van eigen interesses en waarden voor een duurzame bijdrage aan de samenleving, organisatie, eigen gezondheid en geluk. Aanpassingsvermogen is dé kritieke succesfactor voor lange termijn succes en zelfs om te overleven als organisatie of individuele medewerker. Organisaties hebben medewerkers nodig die dit aankunnen, betrokken én gemotiveerd zijn.

Aanbod

Als NOLOC geregistreerde (loopbaan) coach, werkgelukdeskundige en positive change expert help ik in het ontwikkelen van waardevolle inzichten die je leven écht kunnen veranderen. Persoonlijk, betrokken en professionele begeleiding om jouw switch succesvol waar te maken. Met een speciaal coachaanbod en abonnementen op zowel zakelijk als particulier niveau helpt Sense2B je echt verder! Hiermee is investeren in ontwikkeling voor iedereen mogelijk, waar je ook voor kiest ik help jou verder.