+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Organisaties

Sense2B heeft met meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van Veranderprogramma’s, cultuur- en leiderschapsprogramma’s, duurzame inzetbaarheid binnen diverse branches. Deze expertise heeft geleid tot een passie voor positive change naar positive results. Sense2b helpt organisaties en medewerkers in het maximaliseren van hun succes door het vergroten van het werkgeluk op de werkvloer. Sense2B zet zich in om van Werkgeluk de norm te maken in Nederland, dit door het geven van trainingen, coaching, verzorgen van gastcolleges, spreken op congressen, medewerkersbijeenkomsten en door het organiseren van events. In de aanpak maakt.
Sense2b heeft onderzoek gedaan en volgde de opleiding Rendement van Werkgeluk aan de Erasmus Universiteit. Het geluksmodel van Martin Seligman (een van de grondlegger van de Positieve Psychologie) geeft een helder beeld wat ‘geluk” beinvloedt en deze positieve aanpak gebruikt Sense2b in haar programma’s, trainingen en adviezen. Het Geluksmodel van Seligman onderscheidt 5 factoren.

Illustration
 • 1

  Relaties

  Een goede relatie met je collega’s en je leidinggevende. Een cultuur waarin mensen op een respectvolle manier met elkaar omgaan.

 • 2

  Betekenis

  Het gevoel dat je werk een duidelijk doel dient, dat je je werk belangrijk vindt en jouw bijdrage terugziet in het eindresultaat.

 • 3

  Uitdaging

  De mogelijkheid hebben om het beste van jezelf te laten zien, te kunnen ontwikkelen en groeien in je job. Maar ook uitgedaagd worden en een bepaalde mate van autonomie hebben om zelf het werk in te kunnen richten en de ruimte om te experimenteren.

 • 4

  Flow

  Het gevoel dat je op kunt gaan in je werk. Momenten hebt waarop je de tijd vergeet, misschien wel jezelf vergeet en zo geconcentreerd kunt werken dat je met voldoening terugkijkt op wat je hebt gedaan.

 • 5

  Positieve emoties

  Om je goed te voelen, heb je positieve emoties nodig, zoals tevredenheid, plezier, hoop en nieuwsgierigheid.