+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

4 Generaties op de werkvloer

Nederland vergrijst in hoog tempo. En dat niet alleen, door veranderende regelgeving werken mensen ook nog eens langer door. Jonge talenten (generatie Y en Z) verlaten school en treden de arbeidsmarkt toe. Door deze ontwikkelingen hebbeb we op dit moment 4 generaties op de werkvloer, ieder met zijn eigen specifieke kenmerken, wensen, verwachtingen, kwaliteiten en expertise, Hoog tijd om te anticiperen op deze ontwikkelingen!
Hoe maak je optimaal gebruik en verbind je deze verschillen, hoe maak je optimaal gebruik van ieders talent, hoe voorkom je discussies en escalaties?Dat is de vraag waar het om draait. Er moet bewustwording worden gecreƫerd en vernieuwende aanpakken worden ontwikkeld, zodat zowel de oudere medewerkers vitaal en ondernemend aan de slag blijven en jongere mensen genoeg flexibiliteit ervaren en uitgedaagd worden. In hoeverre is jouw team/ organisatie hierop ingesteld?

Na deze workshop ...

  Ken je de verschillende kwaliteiten en zienswijzen van generaties;
  Kun je deze verschillen voor jouw team/ organisatie inzichtelijk maken;
  Ben je instaat om optimaal de talenten te benutten en in te zetten voor de organisatie;
  Ken je de individuele behoeften en ambities van de generaties;
  Heb je inzicht en praktische tools om direct mee aan de slag te gaan;
  Vind je het leuk dat er verschillen zijn en weet je dit zo in te zetten dat het optimaal bijdraagt aan een constructieve samenwerking over de generaties heen.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor HR professionals en leidinggevende die kampen met de verschillende generaties binnen teams/ organisatie. Of de workshop is specifiek in te zetten voor een team met professionals van verschillende generaties.

Locatie

De workshop kan zowel in company als op een inspirerende externe locatie in een mooie omgevingen worden gegeven.

Tijdsduur

Deze interactieve workshop duurt 4 uur.

Prijs

De investering voor deze workshop bedraagt 425 euro, dit is inclusief koffie/thee en excl. btw. Afhankelijk van de locatie en de groepsgrootte kunnen per groep specifieke afspraken gemaakt worden. Let op; hierbij kan de prijs variƫren!

Heb je interesse in deze training?