+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Training duurzame inzetbaarheid

Economische en technologische ontwikkelingen vragen wendbaarheid van organisaties. Werkzaamheden verdwijnen en het werk veranderd steeds meer. Mensen werken langer door, de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Om te zorgen dat medewerkers fit en met plezier hun werk kunnen en blijven uitoefenen is een gedeelde verantwoordelijkheid. Maar organisaties die serieus werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers doen daar hun voordeel mee. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. 
Iedere manager/ HR-professional weet dat het belangrijk is dat zowel jonge als oudere medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid van medewerkers hoog op de agenda. Maar hoe vergroot je duurzame inzetbaarheid en de employability van medewerkers? Wat kan de organisatie daarin doen en wat mag u van uw medewerkers verwachten? Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid maar weet u niet hoe u dit het best kan pakken?
Met deze inspirerende en interactieve workshop gaan we in op de context van duurzame inzetbaarheid, wat het is en hoe je hier invulling aan kunt geven. Welke instrumenten je kunt gebruiken voor een beleid in duurzame inzetbaarheid.  

Na deze workshop ...

  Weet je precies wat duurzame inzetbaarheid is;
  Besef je waar werknemers mee kampen voor hun gevoel;
  Weet je wat een afnemende inzetbaarheid beïnvloedt;
  Heb je overzicht welke instrumenten je kunt gebruiken;
  Ben je instaat om een beleid in duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie te maken;
  Weet je wie de doelgroepen zijn bij duurzame inzetbaarheid;
  Kun je de inzetbaarheid van een medewerker beoordelen;
  Weet je hoe je de inzetbaarheid van medewerkers kunt vergroten;
  Wat je kunt doen je als sprake is van onvoldoende inzetbaarheid;
  Ken je de verschillende kwaliteiten en zienswijzen van generaties.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor HR professionals en management die binnen hun organisatie werk willen maken van de vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers om zo een gezonde en wendbare organisatie te creëren.

Locatie

De workshop kan zowel in company als op een inspirerende externe locatie in een mooie omgevingen worden gegeven.

Tijdsduur

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin stapsgewijs een duurzaam inzetbaarheidsvraagstuk voor de organisatie uitwerkt. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren trainer/ HR Manager uit het werkveld, die naast het aanbieden van relevante kennis je ook coacht bij jouw vraagstuk. Er is gekozen voor een kleinschalige aanpak van 8-10 deelnemers, zodat het uitwisselen van kennis en ervaring onderling voldoende ruimte voor is.

Prijs

De investering voor deze workshop bedraagt 1.275 euro, dit is inclusief koffie/thee en excl. btw. Afhankelijk van de locatie en de groepsgrootte kunnen per groep specifieke afspraken gemaakt worden. Let op; hierbij kan de prijs variëren!

Heb je interesse in deze training?