+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Expeditie purpose

Succesvolle organisaties van vandaag weten wat hun doel is, het is hun fundering. Het vormt ze, verbindt ze met een bron van inspiratie en creativieit. Talentvolle medewerkers willen bij deze organisaties werken niet om het geld, zekerheid of comfort. Maar om de challenge die hen aanspreekt en uitdaagt. High performance organisaties houden verband met hun ‘purpose’ om iets nieuws tot leven te brengen, iets energieks en waardevols bij te draen aan de wereld. Denk aan Tony’s Chocolonely. De purpose laat zien wat de reden is waarom de organisatie bestaat en het verschil maken. Maar hoe? Hoe ontdekken we dit? Door te onderzoeken en te beginnen met de zoektocht. 
Tijdens deze workshop ga je samen met jouw team een expeditie doen. De expeditie van jullie purpose. Middels een interactieve aanpak gaan jullie de glimp opvangen van jullie purpose en passie. Waar jullie goed in zijn, in willen onderscheiden en waar je jullie omgeving mee wilt veranderen. Belangrijke onderdeel is het ontdekken en kunnen benutten van de aanwezige talenten en de verbinding met elkaar. Hiervoor is het belangrijk dat jouw team/ organisatie in zijn kracht kunt staan om de doelen te bereiken. Wat heb je hiervoor nodig? Waar wil je naar toe groeien en welke angsten en belemmeringen wil je overwinnen. Deze inzichten worden vertaald en uitgeschreven in een persoonlijk manifest.

Na deze workshop ...

  Weet je hoe je jouw plan naar de toekomst kunt bepalen;
  Heb je een beeld van je talenten en mogelijkheden;
  Heb je praktische tools en inspirerende oefeningen in handen om direct mee aan de slag te gaan;
  Ken je jouw/jullie toegevoegde waarde en hoe je je op een onderscheidende en authentieke manier kunt profileren;
  Een persoonlijk manifest geformuleerd;
  Weet je wat de belangrijke rol van Werkgeluk is, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten;

The meaning in life is to find your gift, the purpose in life is to give it away…

Pablo Picasso

Voor wie

Voor teams/ leidinggevende en professionals die op zoek naar zijn wat jou en je collega’s betekenis geeft, waar de organisatie voor staat en hoe je dat kunt vertalen naar het eigen werk en rol. Betekenisvol werk doen is essentieel voor ieders werkgeluk. Belangrijk dus om te weten waar jouw organisatie voor staat en wat jij en je collega’s bijdragen aan het grotere geheel.

Locatie

De workshop kan zowel in company als op een inspirerende externe locatie in een mooie omgevingen worden gegeven.

Tijdsduur

Deze interactieve workshop duurt 5 uur.

Prijs

De investering voor deze workshop bedraagt 1.750 euro voor een team van max. 25 personen, dit is inclusief koffie/thee en een hapje en excl. btw. Afhankelijk van de locatie en de groepsgrootte kunnen per groep specifieke afspraken gemaakt worden. Let op; hierbij kan de prijs variëren! Wil je de workshop individueel volgen via een open inschrijving dat kan! Dan zijn de kosten 475 euro p.p.

Heb je interesse in deze training?