+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Happy performer

Gelukkige medewerkers zijn succesvoller, bereiken meer resultaat, zijn minder vaak ziek, kunnen beter omgaan met verandering, en zijn daarmee flexibeler en beter in staat zichzelf te leiden. Ze komen makkelijker door sollicitatieprocedures én hebben sneller die droombaan. Gelukkige medewerkers dragen op een positieve manier bij aan het succes van organisaties waardoor organisaties positiever zijn over hun toegevoegde waarde op de effectiviteit van de organisatie. Werkgeluk is serious business. Maar hoe doe je dat? Hoe kom jij in jouw flow/kracht? 
Ben jij op zoek naar meer werkplezier? Wil je daarnaast lekkerder in je vel zitten? Krachtig(er) overkomen? en meer in balans zijn?Belangrijke onderdeel voor Werkgeluk is het kunnen benutten van je talenten en de verbinding met anderen. Hiervoor is het belangrijk dat jij in je kracht kunt staan om je doelen te bereiken. Wat heb je hiervoor nodig? Waar wil je naar toe groeien en welke angsten en belemmeringen wil je overwinnen.  
Het programma is opgedeeld in de thema’s; Werkgeluk en Personal Performing. Je maakt in 1 dag kennis met de mogelijkheden van happy performing en zelfleiderschap met als doel je eigen werkgeluk te vergroten. Wij noemen een professional die open en excellent met plezier zijn of haar werk verricht een Happy Performer. Met inzicht, en transitie naar een ‘happier future’ en performance met meer impact. 

Na deze workshop weet je alles over ...

  De principes van Werkgeluk, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten;
  Hoe je je eigen werkgeluk kunt vergroten en daar verder invulling aan kungeven;
  Hoe je jouw plan naar de toekomst kunt bepalen;
  Praktische tools en inspirerende oefeningen om direct mee aan de slag te gaan;
  Jouw toegevoegde waarde en hoe je je op een onderscheidende en authentieke manier kunt profileren;
  Een sterke persoonlijke pitch;
  Jouw uitstraling, de eerste indruk en wat is jouw personal brand.

Nothing can dim the light that shines from within

Jeannine la Rose

Voor wie

Voor professionals die het idee hebben dat hun kwaliteiten en betrokkenheid bij de organisatie nu onvoldoende tot hun recht komen. Die feitelijk over alle talenten en kennis beschikken maar niet weten hoe je dit goed uitdraagt naar je omgeving. Hoe je in jouw flow/kracht komt. Voor mensen die op zoek zijn naar (nog) meer werkplezier en lekkerder in hun vel willen zitten. Krachtig(er) willen overkomen en meer in balans zijn.

Locatie

De workshop kan zowel in company als op een inspirerende externe locatie in een mooie omgevingen worden gegeven.

Tijdsduur

De workshop HappyPerformer duurt 4 uur en wordt gegeven door 2 trainers. Je wordt deze dag begeleid door 2 enthousiaste professionals; Cynthia Noordoven als werkgelukdeskundige en Jeannine La Rose; musicalster, presentatie- & stemcoach en vooral bekend als musicalster in Mary Poppins, Hair, Daddy Cool en recentelijk nog de Colour Purple. Kortom; met deze workshop kies je voor een interactieve, inspirerende workshop met een hoog fun gehalte waarin deelnemers leren wat werkgeluk is en hoe je eigen presentatie en impact kunt vergroten.

Prijs

De investering voor deze workshop is 425 euro, dit is inclusief koffie/thee en excl. btw. Afhankelijk van de locatie en de groepsgrootte kunnen per groep specifieke afspraken gemaakt worden. Let op; hierbij kan de prijs variëren!

Heb je interesse in deze training?