+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Leidinggeven aan werkgeluk

Geluk van medewerkers draagt bij aan het succes van organisaties. Leidinggevenden hebben daarbij een belangrijke rol! Uit verschillende onderzoeken blijkt dat medewerkers die goed in hun vel zitten meer bevlogen zijn, een stapje extra zetten voor de (interne) klant en voor hun collega’s het verschil maken. Meer werkgeluk betekent minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, betere samenwerking en meer positieve energie in de organisatie! Als leidinggevende heb je grote invloed op het werkgeluk van medewerkers.
Daarom deze een interactieve workshop waarin de wat en waarom van werkgeluk centraal staat en de focus ligt op gelukkig leidinggeven. Hoe kan jij als leidinggevende vanuit je eigen positie werkgeluk vormgeven? Voor jezelf, je medewerkers of collega’s, klanten en de maatschappij. Tijdens deze workshop worden een aantal inspirerende best practices over werkgeluk. Deze workshop is praktisch ingestoken zodat je er direct mee aan de slag kunt in je eigen organisatie.
In deze training zijn de kosten van één Persoonlijke Reflectiescan per persoon inbegrepen inclusief bijbehorende rapportage.

Na de workshop ...

  Weet je welke factoren een belangrijke rol spelen ;
  Ken je de principes van Werkgeluk, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten;
  Weet je de waarde van werkgeluk in organisaties: facts & figures;
  Heb je inzicht in je werkgeluk binnen jouw team kunt vergroten en coachen;
  Weet je hoe je de talenten van je medewerkers kunt verbinden en inzetten;
  Praktische tools in handen om anderen te coachen op het thema.

Voor wie

De training is voor ervaren leidinggevenden, professionals die zich verder willen specialiseren op het thema werkgeluk voor zichzelf en hun organisatie.

Wanneer

De training wordt gegeven op aanvraag.

Locatie

De workshop kan zowel in company als op een inspirerende externe locaties in een mooie omgevingen worden gegeven.

Tijdsduur

De Workshop Leidinggeven aan Werkgeluk duurt 4 uur.

Prijs

De kosten voor deze workshop bedragen 425 euro p.p (excl btw) bij een in company training kunnen aparte prijs afspraak gemaakt worden en hangt af van de groepsgrootte.

Heb je interesse in deze training?