+31 (0)6 512 81 564

ln.b2esnes%40aihtnyc

Millenials & Werkenergie

Waarom?

Stel je jezelf weleens een van de volgende vragen? Wat is mijn purpose, waar krijg ik energie van? Ziet men wel wat ik toevoeg? Hoe geef ik mijn leven en carrière (verder) vorm om de gewenste zin te kunnen geven? Hoe ga ik om met al die druk en hectiek uit de huidige prestatiemaatschappij? Hoe zorg ik voor een goede balans? Hoe ga ik om met stress?

Wat?

Interactieve kennissessie over binden, boeien & groeien waarin ervaringen worden gedeeld en worden inzichten behandeld en tools om persoonlijk antwoord te krijgen op bovenstaande vragen. Deze workshop is speciaal bedoeld voor millennials, want het burn out percentage is juist onder deze groep het grootst. Weten wat je drijft, wat je energie geeft en je energievreters zijn helpt je in meer balans krijgen en focus in je werk. Je gaat in op je persoonlijke ambitie, leiderschap en ontwikkeling. De benadering is vanuit de positieve psychologie en daarom wordt er vooral stil gestaan bij wat je nodig hebt ipv lang in te zoomen op het probleem. 

Na deze workshop weet je alles over ...

  De principes van Werkgeluk, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten;
  Wat energiebooster en energievreters zijn;
  De impact van stress;
  Het belang van werkgeluk;
  Hoe je je eigen werkgeluk kunt vergroten en daar verder invulling aan kunt geven;
  Hoe je jouw plan naar de toekomst kunt bepalen;
  Inzicht in jouw drijfveren om te switchen;
  Praktische tools en inspirerende oefeningen om direct mee aan de slag te gaan;
  Jouw talent en unieke kracht.

We need to do a better job of putting ourselves higher on our own ‘to do’ list.

Michelle Obama

Voor wie

Voor leidinggevende die jong talent in hun team hebben, willen rekruteren of zelf tot de doelgroep behoren.

Locatie

De workshop kan zowel in company als op een inspirerende externe locatie in een mooie omgevingen worden gegeven.

Tijdsduur

De workshop HappyPerformer duurt 4 uur en wordt gegeven door 2 trainers. Je wordt deze dag begeleid door 2 enthousiaste professionals; Cynthia Noordoven als werkgelukdeskundige en Bas Hattink, registerpsycholoog NIP/Arbeid en organisatie.

Prijs

De investering voor deze workshop is 425 euro, dit is inclusief koffie/thee en excl. btw. Afhankelijk van de locatie en de groepsgrootte kunnen per groep specifieke afspraken gemaakt worden. Let op; hierbij kan de prijs variëren!
Wil je verdieping en extra inzicht in jouw drijfveren? Dan is de persoonlijke reflectiescan een aanrader. Voor 250 euro inclusief 1,5 uur coachgesprek gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie. Inclusief de workshop betaal je 650 euro (excl btw).

Heb je interesse in deze training?